×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeths briljante idee: knutselmaandag!

  De koningin deelt crea-tips voor kinderen op haar Twitter-account

  Elizabeths briljante idee: knutselmaandag!

  Om de geest een beetje soepel te houden en de verveling thuis tegen te gaan, heeft het Britse koninklijk huis iets leuks bedacht. Iedere maandag is knutselmaandag. Op die dag worden tips en bijvoorbeeld kleurplaten gedeeld via het Royal Family-account op Twitter.


  Het is ook niet niets, hele dagen thuis en vaak zelfs binnen zitten. En ondanks het feit dat de scholen in Groot-Brittannië een stuk later dichtgingen dan bijvoorbeeld in Nederland, zal ook daar inmiddels menig vader en moeder niet meer weten wat-ie nog kan verzinnen om de kinderen leuk bezig te houden.

  Lees ook:

  Queen Elizabeth schiet te hulp. Zoals je hieronder kunt zien, deelt ze deze eerste keer een ontwerp om een eigen lintje te kunnen maken. Er staat meteen een stukje uitleg en achtergrondinformatie bij, nog leerzaam ook dus! We zijn benieuwd wat ze volgende week bedenkt.

  https://twitter.com/RoyalFamily/status/1244593280609931265

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP, Twitter. Beeld: ANP/EPA, Twitter @RoyalFamily

  31 maart 2020 - 09:34