×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth zoekt nieuwe communicatieadviseurs

  Elizabeth zoekt nieuwe communicatieadviseurs

  Voor mensen die op zoek zijn naar een baan bij de Britse vorstin Elizabeth is er goed nieuws. Het Britse koningshuis is op zoek naar twee medewerk(st)ers van het communicatieteam van de koningin. Gezocht worden een hoofd en een junior-medewerker van de afdeling communicatie.


  Van de kandidaten wordt volgens de functieomschrijving verwacht dat ze 'aan een wereldwijd publiek het koningshuis promoten en daarnaast het werk, de rol en de relevantie van de koninklijke familie aan het publiek presenteren'.

  Het vorstenhuis belooft kandidaten een 'buitengewone baan in een dynamisch team'. Het werk zal zich voornamelijk binnen de muren van Buckingham Palace afspelen, maar kandidaten dienen zich soms ook op andere plaatsen dienstbaar te maken. Ook dienen gegadigden aan te tonen dat ze over perfecte taalbeheersing in woord en geschrift beschikken.

  Het salaris voor de baan van 37,5 uur per week is, zoals bij de meeste banen aan het Britse hof, karig te noemen. Het hoofd kan maximaal 30.000 pond verdienen (34.000 euro) en de assistent maximaal 22.000 (25.000 euro) per jaar. Als goedmakertje krijgen de uitverkoren kandidaten wel 33 vrije dagen per jaar, een 'gunstige' pensioenregeling en de mogelijkheid om hun persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen.

  23 januari 2018 - 09:53