×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth viert verjaardag met rondreis’

  Om zo veel mogelijk onderdanen te kunnen ontmoeten

  Elizabeth viert verjaardag met rondreis’

  De Britse koningin Elizabeth reist dit jaar ter ere van haar negentigste verjaardag weer door Groot-Brittannië. De rondreis wordt een uitgeklede versie van de trip die ze een paar jaar geleden maakte ter gelegenheid van haar zestigjarig jubileum als vorstin, meldt Daily Mail.


  Het doel van Elizabeths bezoeken is wel hetzelfde als in 2012: zo veel mogelijk onderdanen ontmoeten. De Britse koningin blaast op 21 april negentig kaarsjes uit, ook op haar verjaardag zelf is ze volop in touw. In Windsor Castle vindt echter ook een privéfeestje plaats, vertelden ingewijden aan Daily Mail. Elizabeths zoon en opvolger prins Charles is de gastheer van dat feest.

  Het Britse hof moet de details van de feestelijkheden nog bekendmaken. De eerste helft van 2016 staat volgens de krant in het teken van de bezoeken die Elizabeth aflegt.

  15 februari 2016 - 13:18