×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth prijst man Philip en zoon Charles

  In toespraak bij opening Gemenebest-top Malta

  Elizabeth prijst man Philip en zoon Charles

  Koningin Elizabeth staat in het krijt bij haar echtgenoot prins Philip. Dat zei de vorstin vrijdag bij de opening van de Gemenebest-top op Malta.


  Elizabeth zei dat ze in de ruim zes decennia dat ze aan het hoofd van de Gemenebest staat geluk heeft gehad met ‘de constantheid’ van Philip. Ze prees haar echtgenoot vanwege zijn ‘tomeloze energie en inzet’.

  Ook prins Charles kreeg en plein public een compliment van Elizabeth. De 89-jarige koningin bedankte haar zoon voor zijn steun en zei dat ze zich geen betere vertegenwoordiger kon indenken dan de prins van Wales ‘die nog steeds met zo veel toewijding te werk gaat’.

  27 november 2015 - 13:24