×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth prijst Britten die terrorist overmeesterden

  Royals treuren om terreuraanslag op London Bridge

  Elizabeth prijst Britten die terrorist overmeesterden

  Koningin heeft haar bewondering uitgesproken voor een aantal moedige burgers, die vrijdag een terrorist overmeesterden in hartje Londen.


  Ook laat ze weten mee te leven met de slachtoffers, melden Britse media. Tijdens de terreuraanslag kwamen een man en een vrouw om het leven en raakten drie andere mensen gewond.

  “Prins Philip en ik treuren om de terreuraanslag op de London Bridge. Onze gedachten gaan uit naar iedereen die geliefden heeft verloren of geraakt is door het vreselijke geweld van gisteren.” Elizabeth bedankte ook de politie en hulpdiensten en “de dappere mensen die hun eigen leven riskeerden om anderen te beschermen”.

  De terrorist werd door een aantal burgers overmeesterd, nadat hij mensen had neergestoken. Daarna werd de dader door de politie doodgeschoten.

  1 december 2019 - 11:14