×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth, Philip en Charles in schotse ruit op Highland Games

  Elizabeth, Philip en Charles in schotse ruit op Highland Games

  Koningin Elizabeth zat zaterdag weer op de eerste rij bij de Highland Games in Braemar. De Britse vorstin maakt tijdens haar vakantie in Schotland traditiegetrouw tijd voor de Schotse spelen in Braemar, waar ze beschermvrouwe van is.


  Ook dit jaar keek Elizabeth niet alleen naar het boomstamwerpen, touwtrekken en gewichtslingeren. Haar man prins Philip, die vorige maand met pensioen ging, oudste zoon prins Charles en dochter prinses Anne zaten naast de vorstin.

  De koninklijke gasten vermaakten zich opperbest, is te zien op foto’s die Britse media publiceerden. Charles droeg een traditionele Schotse kilt, maar zijn 96-jarige vader koos voor een warmere outfit. In het verleden droegen vader en zoon vaak samen een kilt, maar dit jaar koos Philip voor een pak.

  Elizabeth geniet al jaren van de Highland Games in Braemar, waar naast Schotse sporten ook heel veel doedelzakmuziek op het programma staat. De eerste keer dat de koningin de spelen bijwoonde was in 1933, toen ze pas zeven jaar oud was. Sindsdien is Elizabeth vrijwel jaarlijks een van de duizenden bezoekers.

  4 september 2017 - 10:51