×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth oudste staatshoofd na vertrek Mugabe

  Elizabeth oudste staatshoofd na vertrek Mugabe

  Koningin Elizabeth is sinds dinsdag het oudste staatshoofd ter wereld. De 91-jarige vorstin nam de titel over van de 93-jarige Robert Mugabe, die aftrad als president van Zimbabwe.


  lizabeth had al het record van langst zittende Britse monarch in handen. De koningin, die maandag haar zeventigste huwelijksdag vierde, zit al 65 jaar op de troon in Groot-Brittannië.

  In de lijst van oudste staatshoofden ter wereld staan meer koninklijke namen. Zo staat de Japanse keizer Akihito met zijn 83 jaar op plaats zeven, gevolgd door koning Salman van Saudi-Arabië. Hij is momenteel 81 jaar.

  22 november 2017 - 07:31