×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth oudste staatshoofd na vertrek Mugabe

  Elizabeth oudste staatshoofd na vertrek Mugabe

  Koningin Elizabeth is sinds dinsdag het oudste staatshoofd ter wereld. De 91-jarige vorstin nam de titel over van de 93-jarige Robert Mugabe, die aftrad als president van Zimbabwe.


  lizabeth had al het record van langst zittende Britse monarch in handen. De koningin, die maandag haar zeventigste huwelijksdag vierde, zit al 65 jaar op de troon in Groot-Brittannië.

  In de lijst van oudste staatshoofden ter wereld staan meer koninklijke namen. Zo staat de Japanse keizer Akihito met zijn 83 jaar op plaats zeven, gevolgd door koning Salman van Saudi-Arabië. Hij is momenteel 81 jaar.

  22 november 2017 - 07:31