×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth opent treinstation

  Britse koningin bezoekt Reading

  Elizabeth opent treinstation

  De Britse koningin Elizabeth heeft donderdagochtend in het Engelse Reading het nieuwe treinstation geopend en ter plekke werd een trein naar haar vernoemd.


  Dat meldt de lokale website Get Reading. Elizabeth kwam met enige vertraging aan uit Londen, waar ze op de trein was gestapt. Ze poseerde zoals gepland met enkele tientallen bouwvakkers die hun oranje werkkleding tijdens het fotomoment nog aan hadden. De koningin zelf droeg turkooizen bovenkleding met daaronder een jurk in bloemetjesmotief, en een bijpassende hoed.

  Bij het station werd Elizabeth welkom geheten door een grote menigte juichende mensen, achter dranghekken. Veel mensen hielden hun mobiele telefoons in de lucht om een foto van de vorstin te maken.

  17 juli 2014 - 13:00