×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth op eerste rij bij Fashion Week

  Elizabeth op eerste rij bij Fashion Week

  Koningin Elizabeth heeft gisteren voor een verrassing gezorgd door bij de London Fashion Week een modeshow bij te wonen. De 91-jarige Britse vorstin nam plaats op de eerste rij naast 'modekoningin' Anna Wintour van het blad Vogue.


  Het is de eerste keer dat Elizabeth in haar regeerperiode vanaf de eerste rij naar de modellen op een catwalk kijkt. De koningin was met Wintour naast zich in goed gezelschap maar moest wel gewoon naar haar enorme iconische zonnebril kijken, tot ongenoegen van sommige Britse media die spreken van onbeschoft gedrag van de Vogue-hoofdredactrice.

  Koningin Elizabeth was naar de London Fashion Week gekomen om de naar haar vernoemde Queen Elizabeth II Award For British Design, een prijs voor Brits modetalent, uit te reiken. Ze maakte direct ook van de gelegenheid gebruik om enkele stands van modemerken te bezoeken.

  21 februari 2018 - 09:50