×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth ontvangt updates over toestand Boris Johnson

  Koningin laat zich door zijn kantoor op de hoogte houden

  Elizabeth ontvangt updates over toestand Boris Johnson

  Nu ook de Britse premier, Boris Johnson, behoorlijk ziek is door corona, wil queen Elizabeth zich graag geïnformeerd weten over zijn gezondheid.


  Downing Street 10, zo heet het kantoor van de premier. De medewerkers daar bellen regelmatig met de koningin, die steeds wil weten hoe het nu gaat met hem. Ze verblijft zelf al enige tijd op Windsor Castle, buiten Londen. De laatste tijd belden zij en Boris Johnson, waarvan ook mooie foto’s op social media verschenen.

  Lees ook:

  Boris Johnson werd 11 dagen geleden positief getest op corona. Hij is 55 jaar en ligt sinds gisteren op de intensive care, nadat zijn toestand verslechterde. Zelf is hij vooralsnog positief en nuchter, zoals één van zijn recente tweets laat zien:

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP, Twitter. Beeld: ANP/EPA, Twitter @BorisJohnson

  7 april 2020 - 14:47