×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth na verkoudheidje weer naar de kerk

  En kreeg in de kerk gezelschap van haar dochter Anne

  Elizabeth na verkoudheidje weer naar de kerk

  Het gaat weer beter met de gezondheid van koningin Elizabeth.


  Waar de Britse vorstin eerder deze week thuisbleef met een verkoudheidje, stapte ze zondag weer de deur uit voor de wekelijkse kerkdienst op Sandringham.

  Enkele dagen terug moest de Queen een afspraak in Norfolk afzeggen omdat ze zich niet zo lekker voelde. Daar was zondag niets van te merken. Al had de 93-jarige Elizabeth zich, wellicht met extra zorg, warm gekleed met een dikke oranje jas, handschoenen en een zwarte bontachtige hoed.

  De koningin kreeg in de kerk gezelschap van haar dochter prinses Anne, die in tegenstelling tot haar moeder met de benenwagen van het winterverblijf van de koningin naar de St. Mary Magdalene Church ging. Ze was te voet vergezeld door voormalig Formule 1-coureur Jackie Stewart.

  Een woordvoerder van Buckingham Palace liet eerder deze week al weten dat Elizabeth niets ernstigs mankeerde.

  27 januari 2020 - 11:06