×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth maakt traditionele kerstpudding

  Een zoet familie tafereeltje

  Elizabeth maakt traditionele kerstpudding

  Het Britse koningshuis heeft een aantal foto's vrijgegeven waarop koningin Elizabeth met haar troonopvolgers op Buckingham Palace aan de traditionele kerstpudding werkt.


  De 93-jarige koningin kijkt toe hoe haar achterkleinzoon George de ingrediënten voor de pudding mixt, terwijl de prinsen Charles en William een handje helpen. Het resultaat is een tafereeltje dat net zo zoet is als de pudding die ze maken.

  De traditionele kerstpudding is een vast onderdeel van de festiviteiten in Engeland. De pudding die de koninklijke familie heeft gemaakt bedoelt voor een Brits goed doel. Dat leden en veteranen van de Britse strijdkrachten steunt.

  22 december 2019 - 16:37