×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth legt krans op Remembrance Sunday

  Elizabeth legt krans op Remembrance Sunday

  De Britten herdenken vandaag de militairen die door de jaren heen sneuvelden tijdens grote conflicten. Koningin Elizabeth was aanwezig bij de herdenking en legde een krans tijdens de zogenoemde Remembrance Sunday.


  Met twee minuten stilte om 11.00 uur ’s morgens brachten de Britten een stemmig eerbetoon aan de gesneuvelden, meldt de Telegraph. Koningin Elizabeth legde een krans bij het oorlogsmonument op Whitehall, de straat waar veel ministeries gevestigd zijn.

  Elizabeths echtgenoot Philip, de hertog van Edinburgh, was ook aanwezig bij de herdenking, net als de prinsen William en Harry. Uiteraard waren premier David Cameron en andere prominente (ex-) politici, zoals Tony Blair, sir John Major en burgemeester Boris Johnson, ook present.

  Zaterdagavond was een deel van de koninklijke familie al bij een ceremonie in de Royal Albert Hall.

  10 november 2013 - 16:15