×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth ingeschakeld als mediator

  Zal de Queen de familie verenigen

  Elizabeth ingeschakeld als mediator

  Thomas Markle, de vader van de hertogin van Sussex, zou het "waarderen" als koningin Elizabeth zich inzet om de verstoorde band tussen vader en dochter te herstellen. "Ik zou denken dat ook zij een oplossing wil voor de familieproblemen", zei Thomas maandagochtend in Good Morning Britain.


  “Alle families, koninklijk of niet, zijn hetzelfde en zouden samen moeten zijn, zeker rond de feestdagen”, stelt Thomas in zijn zoveelste interview. Markle heeft al maanden geen contact met zijn dochter, die in mei trouwde met prins Harry. In aanloop naar het huwelijk sloot Thomas een akkoordje met paparazzi en gaf hij verschillende interviews, dat werd hem in het Verenigd Koninkrijk niet in dank afgenomen. Vanwege gezondheidsproblemen was Thomas niet bij de bruiloft en bracht prins Charles Meghan naar het altaar. “Je bent m’n dochter en ik wil graag contact met je”, herhaalde Thomas maandag nogmaals. Hij is van mening dat Meghan en hij zich over de problemen heen moeten kunnen zetten. “We zijn familie, neem alsjeblieft contact met me op.” Hoewel Thomas al ruim een halfjaar geen contact meer heeft met zijn zwangere dochter, en zijn schoonzoon nog nooit heeft ontmoet, is hij er zeker van dat er “een plek” is voor hem. “Ik ben haar vader, ik word de grootvader van hun kinderen. Alles wat ik kan zeggen is: ik ben hier, en dat weet ze. Ik heb contact met haar gezocht, nu moet zij contact met mij zoeken. Ik hou heel veel van haar.”

  17 december 2018 - 15:02