×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth en Philip vieren 67e huwelijksdag

  Queen en Duke' trouwden op 20 november 1947 in Westminster Abbey

  Elizabeth en Philip vieren 67e huwelijksdag

  Koningin Elizabeth II en prins Philip vieren donderdag hun 67e huwelijksdag. De queen en de hertog van Edinburgh trouwden op 20 november 1947 in Westminster Abbey in Londen.


  Of er donderdag feestelijkheden op het programma staan van de 88-jarige koningin en haar 93-jarige echtgenoot is niet bekend. Wel bezoeken ze samen de vliegbasis RAF Lossiemouth in het Schotse regio Morray. Twee jaar geleden, toen ze hun 65e huwelijksdag vierden, deden ze dat in privésfeer op Buckingham Palace. Elizabeth was in 2012 de eerste Britse koningin die haar 65-jarig huwelijksjubileum op de troon vierde.

  20 november 2014 - 12:01