×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth en Philip treuren op slachtoffers Sierra Leone

  Elizabeth en Philip treuren op slachtoffers Sierra Leone

  Koningin Elizabeth leeft mee met de slachtoffers van de modderstroom in Sierra Leone. Dat laat zij donderdag weten in een verklaring op de website van het Britse koninklijk huis.


  "Philip en ik zijn diepbedroefd door het nieuws van de vreselijke overstroming en landverschuivingen in Freetown, die hebben geleid tot de dood van zo veel mensen. Onze gedachten en gebeden gaan uit naar iedereen die geliefden heeft verloren en zij die door de ramp zijn beroofd van hun huizen en levensonderhoud", schrijft de Britse vorstin.

  Grote modderstromen, veroorzaakt door zware regenval, sleurden maandag duizenden huizen mee. Honderden mensen kwamen hierbij om. Nog zeker zeshonderd mensen worden vermist.

  17 augustus 2017 - 12:29