×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth dol op Dancing Queen van ABBA

  Bekijk de video voor een dansende Elizabeth

  Elizabeth dol op Dancing Queen van ABBA

  De Britse koningin Elizabeth is naar verluidt verzot op de ABBA-hit Dancing Queen. BBC-radiopresentator Chris Evans klapte eens uit de school over de muzieksmaak van de 91-jarige vorstin.


  Evans vertelde een aantal jaar geleden hoe Elizabeth tijdens een chique diner op Windsor Castle naar de dansvloer spurtte toen Dancing Queen gedraaid werd, melden diverse Britse media. “Ik probeer altijd te dansen als dit nummer wordt gedraaid”, zou Elizabeth tegen haar gasten hebben gezegd. “Want ik ben de Queen en ik hou van dansen.”

  De Britse vorstin zou haar mannetje wel staan op de dansvloer. Haar nicht Lady Elizabeth Anson verklapte vorig jaar in de BBC-radiodocumentaire Our Queen: 90 Musical Years dat de koningin “een fantastische danser” is. “Ze heeft een bijzonder goed gevoel voor ritme.”

  24 juli 2017 - 10:44