×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth deelt foto’s van ‘ouderwets’ telefoongesprek met Boris Johnson

  Wekelijkse audiëntie dit keer per telefoon

  Elizabeth deelt foto’s van ‘ouderwets’ telefoongesprek met Boris Johnson

  Skype, FaceTime of WhatsApp videobellen? Nee hoor, de Britse koningin pakt er haar gewone telefoontoestel bij. Om even goed bijgepraat te worden door premier Boris Johnson.


  De twee spreken elkaar wekelijks, maar dan meestal in het echt. En van zo’n gesprek worden zelden foto’s geplaatst. Dat is nu wel anders. Het Twitter-bericht waarbij de kiekjes van de telefonische update zijn geplaatst geven een prachtig degelijk beeld: een bellende queen Elizabeth die orde op zaken stelt. Mét gewoon een hoorn in haar hand. Niets geen Skype of FaceTime voor deze vorstin!

  Lees ook:

   

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP, Twitter. Beeld: ANP/EPA, Twitter @RoyalFamily

  26 maart 2020 - 10:44