×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth condoleert Trump met doden aanslag

  Elizabeth condoleert Trump met doden aanslag

  De Britse koningin Elizabeth heeft maandag haar medeleven betuigd aan de Amerikaanse president Donald Trump. Zij en haar echtgenoot, prins Philip, leven mee met de slachtoffers van de schietpartij in Las Vegas waarbij zeker 58 mensen om het leven kwamen.


  'Philip en ik zijn diepbedroefd over de vreselijke aanval op Las Vegas', laat het Britse koningshuis weten. 'Wij denken aan en bidden voor de slachtoffers en hun families. En we leven mee met iedereen die gewond geraakt is'.

  Een 64-jarige man opende zondagavond het vuur op het publiek van een countryfestival in Las Vegas. Vele honderden mensen raakten gewond. Nog tientallen verkeren in kritieke toestand.

  3 oktober 2017 - 10:09