×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth condoleert Abdullah na overstroming Jordanië

  Elizabeth condoleert Abdullah na overstroming Jordanië

  Koningin Elizabeth en haar man prins Philip hebben hun medeleven uitgesproken met de slachtoffers van de overstroming in Jordanië. De Britse vorstin en haar gepensioneerde echtgenoot stuurden een bericht naar koning Abdullah van Jordanië.


  Elizabeth en Philip waren "diep bedroefd" toen ze het nieuws over de desastreuze overstroming hoorden. In de buurt van de Dode Zee kwamen vorige week donderdag 21 mensen om het leven. Vooral schoolkinderen werden door het water verrast en verdronken. "Onze gedachten en gebeden zijn bij iedereen die een geliefde hebben verloren."

  Koning Abdullah reageerde vrijdag al op de tragedie. "Wij zijn allen zeer bedroefd door de verschrikkelijke catastrofe die gisteren plaatsvond. Moge de Almachtige Allah de overledenen in vrede laten rusten. Ik condoleer het Jordaanse volk en mijzelf", aldus de Jordaanse vorst. Hij drong ook aan op een gedetailleerd rapport over de toedracht van de overstroming.

  30 oktober 2018 - 14:57