×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth bij jubileum marineschip

  Elizabeth bij jubileum marineschip

  Koningin Elizabeth heeft maandag in het West India Dock in Londen een bezoek gebracht aan de HMS Sutherland en zijn bemanning. Het bezoek was in het kader van de viering van het twintigjarig jubileum van het fregat.


  De koningin kreeg een rondleiding over het schip, dat zijn thuishaven heeft in Devonport. Aansluitend ontmoette ze tijdens een receptie bemanningsleden en hun familie en voormalige commandanten van het fregat.

  De HMS Sutherland wordt geregeld ingezet om marineschepen van andere landen te escorteren als deze door het Kanaal varen. Het is het derde schip van de Royal Navy dat deze naam draagt. De eerste HMS Sutherland ging in 1741 te water.

  24 oktober 2017 - 09:52