×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eigen Twitteraccount voor William, Catherine en Harry

  Vooral liefdadigheidswerk komt aan bod

  Eigen Twitteraccount voor William, Catherine en Harry

  Prins William, zijn vrouw Catherine en prins Harry zijn voortaan te volgen op Twitter. Via het officiële account @KensingtonRoyal worden tweets over de drie Britse royals en hun liefdadigheidswerk verspreid.


  Het account is sinds woensdagochtend in de lucht. Na enkele uren stond de teller op dertien tweets en ruim 24.000 volgers. In de berichten werd onder meer verslag gedaan van een ontmoeting tussen Harry en een groep afgestudeerde sportcoaches uit Londen en Glasgow. Zij zijn opgeleid in het kader van het project Coach Core.

  Coach Core is een initiatief van de Royal Foundation, de liefdadigheidsinstelling van William, Catherine en Harry. "33 Coach Core-leerlingen die weinig uitzicht hadden op een mooie toekomst, zijn nu professionele sportcoaches", twittert het account Kensington Palace bij een foto waarop Harry met de overwegend jonge mensen staat.

  Tijdens een ceremonie op St. James's Palace werden de afgestudeerde coaches in het zonnetje gezet. Harry verzorgde een toespraak. "Ik weet dat het Coach Core-programma niet altijd makkelijk was voor jullie, maar het beste uit jezelf halen is nou eenmaal niet makkelijk", zei hij. De volledige speech van de prins staat op internet.

  14 januari 2015 - 15:28