×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eerste tv-optreden Meghan sinds Megxit gaat over… olifanten!

  In een Amerikaanse ontbijtshow praat ze over de Disney-docu

  Eerste tv-optreden Meghan sinds Megxit gaat over… olifanten!

  Na de laatste officiële verplichtingen in Groot-Brittannië in maart en een verhuizing van Canada naar Los Angeles met haar gezinnetje, is Meghan nu voor het eerst weer op tv verschenen.


  In een interview met het programma Good Morning America had Meghan alleen maar lovende woorden voor olifanten. De actrice sprak onlangs een docu in voor Disney+, genaamd Elephant.

  “Deze wezens zijn zo majestueus en tegelijkertijd zo gevoelig en en zo verbonden met elkaar. Je ziet in de film hoe bijzonder te zijn, hun geheugen is weergaloos. De nauwe band van de kudde, de bescherming van hun jongen. Ik denk dat we meer overeenkomsten met olifanten hebben dan verschillen”, aldus een enthousiaste Meghan.

  Lees ook:

  Naar verluidt was Harry bij haar in de studio, toen ze de stem insprak voor de docu. Hij zou haar zelfs een beetje hebben geholpen met haar uitspraak. Inmiddels is het stel in een droomvilla in Malibu getrokken, hopend dat hun nieuwe leven stap voor stap vorm kan gaan krijgen. Met name voor Harry is het wennen in Amerika. Zijn goede kennis Jane Goodall denkt dat hij zijn nieuwe leven momenteel best lastig vindt.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, YouTube @ Good Morning America

  21 april 2020 - 11:53