×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eerste stapjes prins George op foto

  Prinselijk gezin op Vaderdag bij polowedstrijd

  Eerste stapjes prins George op foto

  De eerste stapjes van prins George zijn op foto vastgelegd. Op Vaderdag speelde prins William een jaarlijkse Jerudong Trophy polowedstrijd voor het goede doel. Zijn vrouw Catherine en zijn zoon kwamen hem aanmoedigen waarbij de lopende George op de gevoelige plaat werd vastgelegd.


  De Britse media staan vol met de foto's van de eerste stapjes van de prins, die een roze tuinbroekje draagt. Op de kiekjes is te zien hoe Catherine haar zoons armpje vasthoudt terwijl hij al wiebelend tegen een voetbal schopt. Met hulp van zijn moeder wandelt hij langs het poloveld. Kate was casual gekleed voor de wedstrijd. Ze droeg een spijkerbroek, platte schoenen en een gestreept shirt.

  Op 22 juli wordt prins George 1 jaar.

  16 juni 2014 - 09:55