×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eerste officiële uitje dit jaar voor Elizabeth en Philip

  Eerste officiële uitje dit jaar voor Elizabeth en Philip

  Koningin Elizabeth en prins Philip hebben vrijdag hun eerste officiële uitje van het nieuwe jaar. In het Sainsbury Centre for Visual Art in Norwich bezoeken ze de tentoonstelling Fiji: Art & Life in the Pacific. Elizabeth was lange tijd ook koningin van Fiji, een eilandstaat in de Stille Zuidzee.


  Aan de expositie is drie jaar voorbereiding vooraf gegaan. Verschillende musea in Engeland, Schotland, Duitsland en Fiji hebben kunstwerken uitgeleend, zoals schilderijen, foto's, keramiek, textiel, ivoor en schelpen. "Het is de meest uitgebreide tentoonstelling die ooit over Fiji en de kunst van Fiji is samengesteld", aldus de organisatoren.

  De koningin maakt het uitstapje vanuit Sandringham bij Norfolk waar ze nog tot de eerste week van februari verblijft. Vorige week bezocht ze zonder aankondiging de plaatselijke afdeling van het Women's Institute. Daarmee ontzenuwde ze voorlopig de aanzwellende geruchten over haar verslechterde gezondheid.

  27 januari 2017 - 11:45