×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Een royal wedding voor popzangeres Ellie Goulding

  Prinsessen Beatrice en Eugenie met moeder aanwezig bij bruiloft

  Een royal wedding voor popzangeres Ellie Goulding

  De Britse prinsessen Beatrice en Eugenie hebben zaterdag de bruiloft van popzangeres Ellie Goulding bijgewoond. Ook hun moeder Sarah Ferguson was aanwezig.

  Jack Brooksbank, de man van Eugenie, was een van de bruidsjonkers tijdens de ceremonie die plaatsvond in de kathedraal van York. Naast de royals hadden ook vele beroemde sterren een plekje gevonden in de kerk. Onder meer acteurskoppel Katy Perry en Orlando Bloom, zanger James Blunt, actrice Sienna Miller en komiek Jimmy Carr waren op het huwelijk afgekomen.

  Ellie Goulding heeft een goede band met het Britse koningshuis. Ze was vorig jaar ook op de bruiloft van prinses Eugenie en mocht zingen op het trouwfeest van prins William in 2011. In 2016 gingen er enige tijd geruchten rond dat Ellie een relatie zou hebben met Williams broer prins Harry.

  1 september 2019 - 15:46