×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Een knallend feest voor prins Charles

  Met saluutschoten, speciale postzegels en munten

  Een knallend feest voor prins Charles

  Met saluutschoten, speciale postzegels en munten, een lawine aan publicaties en nieuwe boeken wordt woensdag de zeventigste verjaardag gevierd van prins Charles. Zijn kantoor gaf dinsdagavond, net op tijd voor de ochtendkranten, twee deze zomer gemaakte familiefoto's vrij van Charles met zijn gezin. De opnamen zijn gemaakt in de tuin van Clarence House.


  De Prins van Wales viert zijn mijlpaal eigenlijk al het hele jaar. Kort na het huwelijk van jongste zoon prins Harry in mei was er in de tuin van Buckingham Palace een tuinfeest voor alle goede doelen en organisaties waaraan Charles is verbonden. Eerder deze week was hij in het London Palladium samen met Camilla eregast bij de ‘We Are Most Amused and Amazed’ variëteitsshow ten bate van zijn ‘Prince’s Trust’.Koningin Elizabeth biedt haar oudste zoon woensdag een verjaardagsfeest aan in Buckingham Palace, waarvoor ook tal van buitenlandse koninklijke gasten zijn uitgenodigd.

  14 november 2018 - 17:08