×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Een inkijkje in de huwelijksplaylist van Meghan

  Van Whitney Houston tot aan West Coast hip-hop

  Een inkijkje in de huwelijksplaylist van Meghan

  Idris Elba heeft een klein inkijkje gegeven in het huwelijksfeest van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan. De acteur, die ook actief is als dj, mocht vorig jaar op het feest de plaatjes draaien en speelde alleen muziek af die Meghan vooraf had geselecteerd.

  In gesprek met Ace voor BBC Radio 1 Xtra vertelt Idris dat een van de liedjes I Wanna Dance With Somebody van Whitney Houston was. “Of het los ging? Man, dat gebeurde bij heel veel liedjes. Meghan had me een playlist gestuurd”, zei Idris.

  De gasten kregen waarschijnlijk ook wat hiphop voor de kiezen. “Er zat ook wat West Coast bij. Dat is alles wat ik zeg”, aldus Idris. Of het om artiesten als Dr. Dre of Tupac gaat, wilde de acteur niet kwijt. “Dat ga ik echt niet naar buiten brengen. Dat is niet eerlijk. Vraag het maar aan Meghan en Harry.”

  Harry en Meghan trouwden vorig jaar mei met elkaar. Bij de ceremonie waren vele bekende gezichten aanwezig. Naast Idris kregen bijvoorbeeld James Blunt, Oprah Winfrey, Marcus Mumford, Elton John en Joss Stone een uitnodiging. Ook George en Amal Clooney, David en Victoria Beckham en James Corden woonden de ceremonie bij.

  13 juli 2019 - 10:34