×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Een bittere pil voor prins Harry

  Engelse rugbyers gaan onderuit

  Een bittere pil voor prins Harry

  De hertog van Sussex zag de Engelse rugbyers in de finale van het WK rugby met 32-12 verliezen van Zuid-Afrika. De prins, beschermheer van de Engelse rugbybond, was speciaal naar het Japanse Yokohama afgereisd om de wedstrijd bij te wonen.

  Harry was niet de enige eregast bij de wedstrijd. Ook de Japanse kroonprins Akishino, die op 20 september het toernooi opende, diens vrouw Kiko en prins Albert van Monaco bezochten de finale. Harry bekeek de finale aan de zij van Akishino en Kiko.

  De hertog van Sussex was niet met lege handen naar Japan afgereisd: hij had een bericht van zijn grootmoeder koningin Elizabeth bij zich. De vorstin feliciteerde de coach van Engeland, Eddie Jones, met het behalen van de finale. “Jullie prestaties tijdens het toernooi hebben fans in het hele land in extase gebracht en geïnspireerd. Ik feliciteer het team, management en staf met het behalen van de finale en wens jullie het allerbeste voor een memorabele en succesvolle wedstrijd.”

  De wereldtitel moeten de Engelsen nu echter aan Zuid-Afrika laten. Voor dat land betekende het de derde wereldtitel in de geschiedenis, Engeland blijft staan op één. Overigens zorgde Zuid-Afrika in de halve finale ook al voor de uitschakeling van Wales. Ook die nederlaag zorgde voor droevige gezichten binnen de Britse koninklijke familie: prins Charles, de vader van Harry, heeft als prins van Wales in het verleden vaak zijn steun aan Wales uitgesproken.

  2 november 2019 - 12:48