×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Edward en Sophie vervolgen wereldtoer

  In februari en maart naar Chicago, Barbados en Jamaica

  Edward en Sophie vervolgen wereldtoer

  De Britse prins Edward en zijn vrouw Sophie, de graaf en gravin van Wessex, vervolgen in het nieuwe jaar hun wereldtournee ter promotie van het internationale ontwikkelingsprogramma voor jongeren, de Duke of Edinburgh's International Award. De jongste zoon van koningin Elizabeth zet zich al langere tijd in voor de organisatie van zijn vader, prins Philip.


  Edward en Sophie doen volgens de Britse website Royal Central in februari en maart Chicago, Barbados en Jamaica aan. Vorig jaar reisden ze onder meer naar Hongkong, Canada en Zuid-Afrika om met eigen ogen het werk van de stichting te zien. De organisatie zet zich wereldwijd met studieprogramma's in voor de ontwikkeling van jongeren tussen de 14 en 24 jaar.

  Sophie is in oktober uitgeroepen tot eerste wereldwijde ambassadeur voor de Duke of Edinburgh's International Award. Prins Philip, de hertog van Edinburgh, is voorzitter van de organisatie.

  3 januari 2014 - 13:33