×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dunkirk in première met prins Harry

  Dunkirk in première met prins Harry

  Aan Leicester Square in Londen ging donderdagavond de nieuwe oorlogsfilm Dunkirk van regisseur Christopher Nolan in première. Hoofdgast op de wereldpremière was prins Harry, maar ook hoofdrolspeler Harry Styles liet zich zien op de rode loper.


  Andere hoofdrolspelers in het oorlogsdrama zijn Kenneth Branagh, Tom Hardy en Cillian Murphy. Regisseur Nolan werkte met de Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema. De oorlogfilm vertelt over de evacuatie van honderdduizend Britse en Franse soldaten die in de Tweede Wereldoorlog door de nazi’s waren omsingeld op de stranden van Duinkerken.

  ''Het is belangrijk dit verhaal door te vertellen'', zei Harry Styles op de rode loper tegen People. ''Ik heb van de opnames genoten, ik voel me erg gelukkig." De voormalig One Direction-zanger had een fysiek zware rol. ''Ik ben er een betere zwemmer door geworden. Maar hoe moeilijk het ook was, we waren ons allemaal erg bewust van de situatie die de veteranen hebben doorstaan."

  Voorafgaande aan de filmpremière ontmoette prins Harry een aantal veteranen op Kensington Palace. Harry: "Ik hoop dat het verhaal zo nauwkeurig mogelijk verteld wordt en dat de bioscoopbezoekers een beetje kunnen voelen wat jullie hebben meegemaakt." Als verrassing voor de veteranen kwam Harry's schoonzus Catherine nog langs met de bijna vierjarige prins George en de tweejarige prinses Charlotte.

  Dunkirk is opgenomen in Frankrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Los Angeles. De film draait vanaf 21 juli in de bioscopen.

  13 juli 2017 - 21:54