×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Duizenden Canadezen tekenen petitie tegen Harry en Meghan

  Ruim 80.000 mensen ondertekend

  Duizenden Canadezen tekenen petitie tegen Harry en Meghan

  De verhuizing naar Canada heeft Harry en Meghan vooralsnog niet de door hen zo gewenste rust gebracht.


  Nadat Meghan eerder door paparazzi was gevolgd toen ze met zoontje Archie en haar honden een wandeling maakte, is er nu een online petitie gestart waar Canadezen zich kunnen uitspreken tegen de betaling van de beveiliging van het stel. Deze is inmiddels door ruim 80.000 mensen ondertekend, meldt Page Six.

  “Harry en Meghan zijn hier van harte welkom! Maar laat het vooral duidelijk zijn dat de belastingbetaler niet gedwongen zal zijn voor hen te betalen zo lang ze hier wonen. Wij wensen hen heel veel succes toe om financieel onafhankelijk te worden”. Aldus Aaron Wudrick, voorzitter van de fiscale conservatieve Canadese belastingfederatie.

  Wudrick heeft de duizenden handtekeningen dinsdag aangeboden bij de Canadese minister-president Justin Trudeau. Hij maakt eerder bekend dat Canada de kosten voor Harry en Meghan’s beveiliging op zich zou nemen.

  23 januari 2020 - 11:39