×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Duitse president Gauck ontvangt Britse koningin

  Ceremonie bij Schloss Bellevue

  Duitse president Gauck ontvangt Britse koningin

  De Duitse president Joachim Gauck heeft woensdag op Schloss Bellevue in Berlijn de Britse koningin Elizabeth II ontvangen. De Britse vorstin werd vergezeld door haar echtgenoot prins Philip. Het is de vijfde keer dat de Britse koningin Duitsland officieel aandoet. De eerste keer was exact vijftig jaar geleden.


  Elizabeth arriveerde dinsdagavond met een privéjet in de Duitse hoofdstad en werd verwelkomd met 21 saluutschoten. Woensdag brengt ze door in Berlijn met een rondvaart, een bezoek aan de Technische Universiteit en in de avond een staatsbanket. Donderdag doet ze kort Frankfurt am Main aan. Een dag later gaat ze uit Berlijn via Celle, waar een bezoek aan het monument voor concentratiekamp Bergen-Belsen op het programma staat, naar Groot-Brittannië terug.

  24 juni 2015 - 11:17