×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Drama voor vriendin prins Harry

  Stiefvader Cressida (76) dood aangetroffen

  Drama voor vriendin prins Harry

  Cressida Bonas, de vriendin van prins Harry, kreeg afgelopen vrijdag de schrik van haar leven. Haar stiefvader Chrisopher Shaw kwam onverwachts te overlijden. De voormalig bankier zou naar verluidt zelfmoord gepleegd hebben. Dat nieuws werd vandaag naar buiten gebracht. De 76-jarige man leed al een tijd aan een chronische nieraandoening en slikte daarvoor medicijnen.


  Het nieuws kwam als een grote schok voor Cressida. Haar stiefvader was net terug van een vakantie in Cuba. Ondanks zijn nieraandoening was Christopher Shaw erg positief gezind. De dokters hadden hem verteld dat hij ongeveer 18 maanden te leven zou hebben. Daarnaast zou de voormalig bankier ook ernstige geldproblemen hebben. Volgens de geruchten heeft de man een overdosis van zijn niermedicatie genomen en zo zijn leven beëindigd. Christopher was in de jaren negentig getrouwd met de moeder van Cressida, Lady Mary Gatye Curzon.  

  21 januari 2014 - 12:54