×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Drama voor Meghan

  Vader mist bruiloft na hartaanval

  Drama voor Meghan

  Megan Markle zal op 19 mei niet aan de arm van haar vader de St George Chapel van Windsor Castle binnenschrijden. Volgens de Britse media heeft hij besloten niet naar het Verenigd Koninkrijk te reizen, omdat hij maandag een hartaanval had.


  Thomas Markle lag de afgelopen dagen flink onder vuur omdat hij een geheime deal met een fotograaf zou hebben gemaakt. Die fotograaf maakte foto’s van Megan’s vader toen hij zijn maten liet opnemen bij een kleermaker. Later maakte hij nog foto’s van Thomas Markle die een boek las over een historische gebouwen in en rond Londen. Hij leek zich daarmee voor te bereiden op het huwelijk van zijn dochter met prins Harry. De foto’s werden overal ter wereld gepubliceerd en waren voor prins Harry de reden een verklaring te doen uitgaan met de eis aan de media om Meghan’s famiie met rust te laten. Daarop sloegen de media keihard terug. Zij toonden aan dat Thomas Markle stiekem had meegewerkt aan de foto’s en dat hij een deel van de opbrengst zou hebben gekregen. Dat ging om grote bedragen- alleen de foto’s bij de kleermaker hadden internationaal al meer dan 115.000 euro opgebracht. Thomas Markle zou zich zeer hebben geschaamd door de onthullingen en was van plan om bij zijn aankomst in het Verenigd Koninkrijk publiekelijk excuses te maken. Kensington Palace had al laten weten dat de onthullingen niets veranderden aan de rol van Thomas Markle bij het huwelijk van zijn dochter. Maar nu mist hij die dag alsnog. 

  14 mei 2018 - 20:51