×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Doop prins George was hoogtepunt 2013′

  Volgens Aartsbisschop van Canterbury

  Doop prins George was hoogtepunt 2013′

  De doop van prins George was voor aartsbisschop Justin Welby een van de hoogtepunten sinds hij hoofd is geworden van de Anglicaanse kerk. Dat heeft hij volgens de Engelse krant Express gezegd in zijn eerste nieuwjaarsboodschap.


  De zoon van prins William en zijn vrouw Catherine werd in oktober gedoopt. De ceremonie vond plaats in de Chapel Royal in St James's Palace. Op het bewuste moment moest Welby zichzelf even in zijn arm knijpen, omdat hij het heel bijzonder vond dat hij dit mocht doen, zo zei hij.

  De doopceremonie duurde ongeveer 45 minuten. Alleen wat naaste vrienden en familieleden woonden de doop bij. Bij deze belangrijke gebeurtenis braken de hertog en hertogin van Cambridge met de traditie. Ze kozen namelijk voor de Chapel Royal. Prins William en zijn vader werden allebei gedoopt in Buckingham Palace.

  2 januari 2014 - 17:33