×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Donald Trump kwam niet te laat: “Koningin Elizabeth liet mij wachten”

  Donald Trump kwam niet te laat: “Koningin Elizabeth liet mij wachten”

  Enkele weken na zijn bezoek aan Groot-Brittannië heeft de Amerikaanse president Donald Trump zich nogmaals uitgesproken over zijn ontmoeting met koningin Elizabeth. Tijdens het bezoek kwamen berichten naar buiten dat de president de koningin had laten wachten voor hun ontmoeting in Windsor, maar Trump noemde dat "walgelijk vals nieuws" en beweert nu dat hij niet te laat was, maar juist te vroeg.


  "Ik was vijftien minuten eerder dan de afgesproken tijd aanwezig en daardoor moest ik wachten op de koningin", tekent het Britse Sky News op uit de mond van Trump. Hij sprak deze woorden bij een campagnebijeenkomst donderdagavond (plaatselijke tijd) in de Amerikaanse staat Pennsylvania.

  De president liet niet na om op zijn karakteristieke wijze zijn bezoek aan de Britse vorstin te prijzen: "We hadden een goede verstandhouding, ze hield duidelijk van mijn vrouw Melania en dat was wederzijds. De ontmoeting zou eigenlijk vijftien minuten duren, maar uiteindelijk zaten we meer dan een uur te praten onder het genot van een kopje thee. Dat komt omdat we goed met elkaar omgingen. En nee, verder ga ik inhoudelijk niet in op het gesprek, omdat dat niet hoort", vertelde Trump aan het publiek op de campagnerally.

  3 augustus 2018 - 14:08