×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Donald Trump en Melania ontvangen door Queen Elizabeth

  President begint bezoek met belediging burgemeester

  Donald Trump en Melania ontvangen door Queen Elizabeth

  President Trump is in gezelschap van zijn vrouw Melania en andere familieleden geland op het Londense vliegveld Stansted voor een driedaags staatsbezoek aan Groot-Brittannië. Zijn komst is omstreden onder tegenstanders van Trumps beleid en stijl. Kort voor de landing op Stansted beledigde Trump via Twitter de burgemeester van Londen, Sadiq Khan, door hem een ”ijskoude loser” te noemen.

  De Amerikaanse president en zijn vrouw Melania zijn tot en met woensdag in Groot-Brittannië. Op de eerste dag trakteert koningin Elizabeth ze op een lunch op Buckingham Palace. Na de lunch neemt Elizabeth haar Amerikaanse gasten mee naar de Picture Gallery om een speciale tentoonstelling te bezichtigen van voorwerpen uit de Koninklijke Collectie die van historisch belang zijn voor de Verenigde Staten.

  Tegenstanders van het Amerikaanse bezoek, dat met pracht en praal wordt omgeven, hebben protesten in Londen aangekondigd.

  3 juni 2019 - 14:03