×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dochter voor William en Catherine

  Prinsesje nummer vier in lijn troonopvolging

  Dochter voor William en Catherine

  Catherine, de vrouw van de Britse prins William, is bevallen van een meisje. Dat laat het Britse hof weten. Ze kwam om 8.34 uur lokale tijd ter wereld in het St. Mary’s Hospital in Londen en is het vijfde achterkleinkind van de Britse koningin Elizabeth. De baby weegt 3,7 kilo.


  William was bij de geboorte aanwezig. Koningin Elizabeth, prins Philip, prins Charles en Camilla en prins Harry zijn samen met de rest van de familie geïnformeerd over de geboorte.

  Catherine werd vroeg in de ochtend naar het ziekenhuis gebracht, alwaar de straat was afgezet. Op 22 juli 2013 werd de toekomstige koning van Groot-Brittannië prins George geboren, Elizabeths eerste achterkleinzoon. Het dochtertje van de hertog en hertogin van Cambridge is vierde in de lijn van troonopvolging.

  Prins Harry is hiermee opgeschoven naar de vijfde plek.

  2 mei 2015 - 12:13