×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dit wordt Meghan’s paleisje

  Paar verlaat Kensington Palace

  Dit wordt Meghan’s paleisje

  Prins Harry en zijn zwangere vrouw Meghan gaan begin volgend jaar verhuizen. Nog voor de geboorte van hun eerste kind verruilen ze Kensington Palace voor Frogmore Cottage op het landgoed Windsor, de plaats waar ze elkaar in mei het jawoord gaven.


  Kensington Palace heeft aan Britse media bevestigd dat de hertog en hertogin van Sussex in de eerste maanden van het nieuwe jaar hun verhuisdozen pakken. Frogmore Cottage ligt vlakbij Frogmore House, waar Harry en Meghan hun bruiloftsfeest gaven, dat werd bijgewoond door tweehonderd gasten.In een verklaring van Kensington Palace staat: "Windsor is een zeer speciale plaats voor de koninklijke hoogheden. Ze zijn dankbaar dat Windsor hun officiële residentie zal worden." Harry en Meghan houden Kensington Palace wel aan als officieel kantoor.In oktober werd bekend dat Meghan zwanger is. Ze verwacht haar baby in de lente van volgend jaar. Meghan ging na haar verloving met Harry samenwonen in Nottingham Cottage, aan de noordkant van Kensington Palace, waar ook Harry's broer prins William en Catherine met de kinderen wonen. Kensington Palace en het terrein daarvan herbergt ook nog een reeks andere Britse royals. Zo hebben prinses Eugenie en haar verloofde Jack Brooksbank zich er recent gevestigd. Frogmore Cottage moet niet verward worden met Frogmore House, dat er uit ziet als een paleis en waar het mausoleum voor koningin Victoria en haar echtgenoot prins Albert gebouwd is. De cottage is kleiner en ligt in een deel van het landgoed dat niet openbaar is voor het publiek. Het werd vroeger gebruikt als woning van persoonlijke bedienden van het staatshoofd.

  24 november 2018 - 15:57