×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dít is de prachtige trouwlocatie van Beatrice

  Mét toestemming van de Queen

  Dít is de prachtige trouwlocatie van Beatrice

  Buckingham Palace heeft de trouwlocatie van het huwelijk tussen prinses Beatrice en haar verloofde Edoardo Mapelli Mozzi bekendgemaakt.


  Het stel zal op 29 mei trouwen in de Chapel Royal van St. James’s Palace in Londen. Koningin Elizabeth heeft daar toestemming voor gegeven.

  Besloten receptie

  Na afloop van de trouwceremonie organiseert de koningin een besloten receptie voor haar kleindochter. Deze wordt gehouden in de tuinen van Buckingham Palace.

  Koninklijke huwelijken

  In de Chapel Royal worden vaker koninklijke huwelijken voltrokken. Zo trouwde koningin Victoria er in 1840 met prins Albert. Ook koning George V, de grootvader van Elizabeth, huwde er in 1893 met prinses Victoria, die later bekend werd als Queen Mary.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door HALCYON DAYS (@halcyondays_uk) op

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

   

  7 februari 2020 - 13:13