×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dit doet Harry om kaalheid tegen te gaan

  Geen haar op z'n hoofd

  Dit doet Harry om kaalheid tegen te gaan

  De mannelijke Windsors hebben goede genen wat betreft oud worden. Maar van een volle dos haar mogen ze alleen maar dromen. Waar de prinsen Philip, Charles en William al jaren (licht) kalend door het leven gaan, is het nu ook de beurt aan Harry. Maar geen haar op zijn hoofd die eraan denkt om kaal te worden.


  Dunne manen

  Boontje komt om zijn loontje, zal William gedacht hebben. Waar zijn jongere broertje hem jaren plaagde met zijn dunner wordende manen, is het nu de beurt aan Harry zelf. Of het nu te maken heeft met ouder worden, stress of het vaderschap; de kale plek bovenop zijn hoofd wordt alsmaar groter.

  LEES OOK

  Haartherapie

  Naar verluidt wil Harry zijn kaalheid nog niet accepteren en bezocht hij onlangs de prestigieuze Philip Kingsley Trichotherapy Centre in Londen. Hier onderging hij een haarverdikkende behandeling ter waarde van 4000 pond (ongeveer €4750). Volgens haarverliesspecialist Spencer Stevenson is Harry echter te laat begonnen met de therapie. Volgens hem moet haarverlies zo vroeg mogelijk worden aangepakt. “Hij moet verder haarverlies voorkomen, een sterke basis creëren en dan nadenken over een haartransplantatie indien hij de klok terug wil draaien”, aldus Stevenson.

  Bron: Tatler. Beeld: ANP

  12 februari 2020 - 14:40