×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Diana zou “beste oma ooit” zijn geweest, zegt broer

  Diana zou “beste oma ooit” zijn geweest, zegt broer

  Charles Spencer, de jongere broer van wijlen prinses Diana, heeft zich uitgesproken over zijn overleden zus. Volgens hem is een van de grootste tragedies van haar overlijden dat ze haar kleinkinderen nooit zal zien opgroeien. "Ze zou de beste oma van de wereld zijn geweest," aldus Spencer tegenover People Magazine.


  Diana overleed 21 jaar geleden na een fataal auto-ongeluk in Parijs en dompelde daarmee de wereld in rouw. Spencer ziet haar herinnering voortleven in haar twee zoons William en Harry. "Ik vind de ongecompliceerde manier hoe die twee met mensen omgaan echt geweldig. Ze stellen mensen op hun gemak en dat deed hun moeder ook. Het is een gek idee dat William en Catherine nu bijna dezelfde leeftijd hebben als Diana toen ze overleed. Het is mooi om te zien hoe zij nog steeds aanwezig is in hun levens."

  In de dagen na Diana's tragische dood werd Earl overspoeld met schuldgevoelens. "Ik was woedend en vroeg mezelf af hoe ik dit had kunnen voorkomen. Je denkt altijd: had ik haar kunnen beschermen? Het was afschuwelijk."

  De reden waarom Spencer een interview over de prinses gaf, is omdat hij haar plek in de geschiedenis veilig wil stellen. "Zij verdient die plek. Het is belangrijk voor mensen jonger dan 35 jaar, die haar waarschijnlijk niet eens herinneren, dat ze weten dat Diana een speciaal persoon was en niet alleen knap was."

  31 augustus 2018 - 09:30