×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Diana zou apetrots zijn op William en Harry’

  Diana zou apetrots zijn op William en Harry’

  Een dag nadat hij bekend heeft gemaakt over drie jaar met pensioen te gaan, gaf Elton John een interview aan het Britse ITV programma Lorraine en hierin deed de zanger een aantal opvallende uitspraken over prinses Diana en het voorgenomen huwelijk van prins Harry en Meghan Markle.


  'Ik zit in Las Vegas als ze trouwen, dus ik weet nog niet of ik kan komen spelen op de grote dag', aldus de zanger. Wel is hij ervan overtuigd dat Diana erg trots zou zijn op haar beide jongens: 'Ze zijn beiden hartstikke gelukkig en dat is geweldig'.

  'Diana was enorm geliefd omdat ze de gave had mensen direct op hun gemak te stellen als ze ergens binnenkwam. Harry heeft dat ook en dat is een groot talent om te hebben', vervolgt Elton. Hij is goed bevriend met de prinsen, met wie hij regelmatig contact heeft: 'Ik weet nog goed dat Harry me vertelde dat hij verliefd was toen we afgelopen zomer een paar dagen op Sicilië doorbrachten. Hij ging er verder niet heel erg op in, maar het was overduidelijk dat hij stapelgek op haar was. Ik ben ontzettend blij voor hem en hoop dat hij een mooie trouwdag krijgt'.

  Hoewel Diana en Elton jarenlang innig bevriend waren, raakten de twee in de zomer van 1997 in onmin met elkaar: 'Toen modeontwerper Gianni Versace overleed, belde ze me op en hebben we het bijgelegd. Wie had kunnen bedenken dat ze zelf 6 weken later zou overlijden?'

  26 januari 2018 - 09:09