×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deze acteur speelt de rol van prins Andrew in The Crown

  Ken jij hem?

  Deze acteur speelt de rol van prins Andrew in The Crown

  De Daily Mail publiceerde dinsdag de eerste foto's van de acteur op de set van de dramaserie over het Britse koningshuis.


  Vierde seizoen

  De naam Tom Byrne doet waarschijnlijk bij weinig mensen een belletje rinkelen. Maar dat zal misschien anders zijn zodra het vierde seizoen van de Netflix-serie The Crown verschijnt.

  LEES OOK:

  Dé foto’s

  Begin deze week werd al gefluisterd dat Byrne (25) de rol van een jonge prins Andrew op zich zou gaan nemen. Nu lijkt dat dus zeker met de publicatie van de foto’s. Op de beelden is te zien hoe Byrne met een mandje in zijn hand samen met zijn collega-acteurs op zoek gaat naar paaseieren in de tuin van Buckingham Palace.

  Huwelijk Sarah Ferguson

  De scène wordt gefilmd in aanloop naar het huwelijk tussen prins Andrew en Sarah Ferguson. De tweede zoon van koningin Elizabeth, in seizoen vier gespeeld door Olivia Colman, trouwde in 1986 met ‘Fergie’ om in 1996 weer van haar te scheiden. Daarnaast zal in de vierde reeks onder meer ook de bruiloft van prins Charles en Diana uit 1981 te zien zijn.

  Het is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen op Netflix verschijnt.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  4 maart 2020 - 11:05