×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Definitief: bruiloft prinses Beatrice afgeblazen

  Corona zet een streep door het feest dat voor 29 mei gepland stond

  Definitief: bruiloft prinses Beatrice afgeblazen

  Eind mei lijkt nog ver weg, maar de bruiloft van de prinses en haar Edoardo gaat definitief niet door.


  Namens het aanstaande huwelijkspaar zegt een woordvoerder nu: “Prinses Beatrice en meneer Mapelli Mozzi keken er erg naar uit om te trouwen, maar zijn zich er net zo zeer van bewust dat ze risico’s in de huidige situatie moeten vermijden.”

  Extra punt van zorg was het grote aantal genodigde gasten dat al flink op leeftijd is. Zo is Elizabeth 93 jaar en werd van haar man Philip al verwacht dat hij vanwege zijn broze gezondheid niet zou deelnemen aan de dag. Philip is 98 jaar.

  Wij meldden je eerder al dat Beatrice rekening moest houden met uitstel van haar bruiloft. Inmiddels is duidelijk dat veel grote feesten, evenementen en bijeenkomsten niet kunnen doorgaan vanwege Corona.

  Een ingewijde van Beatrice en Edoardo meldt dat de bruiloft naar volgend jaar wordt verplaatst. Dit is echter nog niet bevestigd. Mogelijk geeft het stel op 29 mei alsnog een feestje, maar dan met een klein kringetje vrienden.

  Lees ook:

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  19 maart 2020 - 10:46