×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Royals plaatsen kruis bij Field of Remembrance

  Deze herdenkingsceremonie wordt gehouden sinds 1928

  Royals plaatsen kruis bij Field of Remembrance

  De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan, de hertogin van Cornwall zijn donderdag bij de 91e Field of Remembrance in Westminster Abbey. Die wordt komende donderdag gehouden.

  Harry is voor de zevende keer aanwezig bij de ceremonie voor gesneuvelde soldaten in de Eerste Wereldoorlog. Voor zijn vrouw Meghan is het de eerste keer dat ze erbij is. De royals zullen een kruis plaatsen. Na de plechtigheid zullen Harry en Meghan enkele percelen bezoeken waar kruizen zijn geplaatst. Daar zullen ze ook ontmoetingen hebben met nabestaanden. Ook zullen er enkele soldaten bij de plechtigheid zijn die in de Tweede Wereldoorlog bij D-Day aanwezig waren. Die zullen ook aan de royals worden voorgesteld.

  The Field of Remembrance wordt sinds 1928 georganiseerd door The Poppy Factory. Bij de eerste bijeenkomst werden slechts twee herinneringskruisen geplaatst. Er zijn nu ongeveer 70.000 kruisen, allemaal geproduceerd door de fabriek. Iedereen kan een kruis plaatsen ter nagedachtenis van gesneuvelde soldaten. Het veld wordt elke donderdag vóór Armistice Day geopend en blijft dan tien dagen open.

  5 november 2019 - 10:46