×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De Royal Christmas Express

  Elizabeth neemt de trein naar Sandringham

  De Royal Christmas Express

  Koningin Elizabeth is donderdag vanuit Londen op de trein gestapt voor een verblijf op Sandringham. De Britse vorstin brengt daar haar kerstvakantie door.


  De 92-jarige Elizabeth ging, gekleed in een beige jas met een hoofddoek, aan boord voor een 1 uur en 37 minuten durende reis naar het plaatsje King's Lynn. Ze werd dit jaar tijdens haar treinreis niet vergezeld door de hertog van Edinburgh. Hij zal zich waarschijnlijk binnen enkele dagen bij zijn echtgenote in Sandringham voegen. The Queen zal Kerstmis niet alleen doorbrengen in Norfolk. Net als elk jaar blijven de leden van de koninklijke familie tijdens de feestdagen bij haar. Sandringham is sinds 1862 in particulier bezit van de Britse royals, nadat het door koningin Victoria op verzoek van haar zoon en toekomstige koning, prins Edward, werd gekocht. Hier vandaan bekijkt ze ook haar eerder opgenomen kersttoespraak. Het onderwerp en de kwesties die in de toespraak van dit jaar aan de orde komen, zijn nog niet bekend.

  20 december 2018 - 20:39