×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De kerstkaart van prins Charles

  De kerstkaart van prins Charles

  Prins Charles en echtgenote Camilla hebben zaterdag 'exclusief' via Twitter en Instagram de kerstkaart onthuld die ze vrienden en bekenden sturen.


  Via dezelfde sociale media heeft het paar ook een kijkje gegeven in de hal van hun Londense residentie waar een royaal opgetuigde kerstboom staat opgesteld. Die kan middels een op 'Nationale Kerstboom Dag' geplaatst filmpje van dichtbij worden bekeken.

  10 december 2016 - 11:04