×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De kerstkaart van prins Charles

  De kerstkaart van prins Charles

  Prins Charles en echtgenote Camilla hebben zaterdag 'exclusief' via Twitter en Instagram de kerstkaart onthuld die ze vrienden en bekenden sturen.


  Via dezelfde sociale media heeft het paar ook een kijkje gegeven in de hal van hun Londense residentie waar een royaal opgetuigde kerstboom staat opgesteld. Die kan middels een op 'Nationale Kerstboom Dag' geplaatst filmpje van dichtbij worden bekeken.

  10 december 2016 - 11:04