×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De connectie van Elizabeth en Meghan’s baby

  Elizabeth deelt sterrenbeeld Stier met de baby

  De connectie van Elizabeth en Meghan’s baby

  Over niet al te lange tijd verwachten prins Harry en zijn echtgenote Meghan hun eerste kind. De aanstaande moeder is eind april, begin mei uitgerekend. Dat betekent dat de baby hoogstwaarschijnlijk hetzelfde sterrenbeeld – stier – krijgt als koningin Elizabeth, prinses Charlotte en prins Louis.

  Overgrootmoeder koningin Elizabeth wordt op 21 april 93 jaar. Prins Louis viert zijn eerste verjaardag op 23 april en zijn zus prinses Charlotte blaast op 2 mei drie kaarsjes uit. Als de baby van Harry en Meghan ook wordt geboren tussen tussen 21 april en 20 mei, is het sterrenbeeld stier, met karaktereigenschappen als betrouwbaar, ambitieus en loyaal.

  Of het een prins of prinses wordt, houden Harry en Meghan nog even voor zich. Op basis van het aantal weddenschappen zou Meghan het leven schenken aan een meisje.

  30 maart 2019 - 07:55